Att göra Jewelery

Skriven av admin. Publicerad Beader. 13 visningar

Smycken är en enkel process om du har rätt verktyg och material. Den svåraste delen är formgivningen. Det finns mer vackra pärlor att välja mellan än du kan föreställa dig. Instruktionerna ingår här är för att göra ett paua skal och crystal Drop uppsättningen, men du kan ersätta någon typ av skal eller crystal pendant som du gillar att göra dessa enkla smycken bitar.

Paua & Crystal Necklace

Kombinera en topp-borras paua skal pendant och crystal pärlor att göra ett halsband som kommer att arbeta för en kväll ut eller en avslappnad händelse. För att göra halsband, behöver du också klart elastisk beading sladd, en clasp och juvelerares limma. Du kan växla crystal pärlor med två färger, stilar och storlekar. Välj 4 mm och 6 mm pärlor för en attraktiv halsband strand design som flyter. För att göra en 18-tums halsband, skär 24 tum klart elastisk cording och tråd paua skalet till mitten. Du kan skapa halsband strand på endera sidan av din paua skal genom threading crystal pärlor på ena sidan och sedan på den andra. Alternativa pärlor med färg och storlek tills båda sidor är fullständiga, lämnar 3 inches från slutet av varje sida av strand. Bifoga en hälften av clasp till en sida och knyta en dubbel Knut i den cording. Tråd loose slutet av sladden tillbaka genom pärlor. Du kan lägga till en droppe av juvelerares lim Knut för ytterligare säkerhet. Lägg till det andra avsnittet i clasp för de återstående programområde och upprepar processen.

Paua & Crystal örhängen

Du kan göra enkla crystal-Drop och paua-shell örhängen att matcha ditt halsband med 4 mm crystal pärlor, earwires, headpins och runda-näsa tänger. Du kan lägga till en mindre version av din paua skal hänge som nedgången i din örhängen och alternativa samma färger och stilar för ringvulsten som i ditt halsband längs headpin längd. Innan du lägger till minskningen av paua-shell, böja varje headpin 90 grader vid basen så att utgången av PIN-koden kommer att falla bakom paua skalet. Du kan använda din runda-näsa tänger för att böja PIN-koden. Lägga till skal och sedan pärlor, lämnar 1/4 tum överst så att du kan göra en slinga för hängande strand till earwires. Din runda-näsa tänger är perfekta för att göra en liten slinga i headpin och för att öppna och stänga slingan på earwires.

0
0