Bästa köp sälja Kindle 3 och vinklar, Jämföra eReaders i arkivet

Skriven av admin. Publicerad Litteratur, poesi - fiktion. 35 visningar

Jämföra ereaders blir enklare på hösten när Best Buy börjar sälja den Amazon ANTÄNDAS, ansluta sig häftklamrar och mål som ebook reader återförsäljare.

Amazon har hävdar, visserligen seger i det ereader kriget finns det fortfarande tillfällig slaget skärmytslingar. Sony riktade Kindle med nya Touch läsare, som överskuggade gränsens prisfallet för Koubou läsaren. I April 2010 meddelade Barnes och Noble att ens skulle säljas till bästa köp, och Amazon tillkännagav att målet skulle sälja Kindle. Enligt den 9 September 2010 Nyheter utgåvan från Best Buy får Kindle vs ens lättare höst när shoppers kan gå till en Best Buy och jämföra båda ereaders tillsammans.

När kommer bästa köpa börja sälja Kindles?

Det fanns inte många detaljerna i information Best Buy erbjuds till pressen, andra än ereaders kommer att visas under hösten. Detta svar är konsekvent svaren av Staples medarbetare, som känner till Kindles att visas, men kan inte erbjuda ett schema. Det ökar sannolikheten att e-böcker och ereaders kommer att vara mycket erbjudna artiklar för svarta torsdagen och semestern försäljning.

Amazon säger att Kindle är butikens “säljande artikeln under två år. Det är också den mest-ville-för, de flesta-begåvad, och har de mest 5-stjärniga Recensioner av någon produkt på Amazon. ” 3 Antändas för närvarande är slut på lagret på Amazon, och målet förväntar sig att ta emot avfallstransporter i mitten av September. Genom att sälja dominerar antändas 3 mål och häftklamrar så väl som online och i bästa köp, Amazon är placerad jul morgon.

Varför är bästa köp säljande samma?

Chris Homeister, senior vice president och general manager på Home Entertainment för Best Buy, är sälja flera varumärken av ereaders enligt del för att hjälpa konsumenterna att hitta den bästa ebook reader. “Vårt mål är att hjälpa människor att välja den enhet som är rätt för dem genom att tillhandahålla bredaste urval av populära e-läsare av någon återförsäljare, på en lättåtkomlig plats som gör det möjligt att enkelt se, touch, prova och köpa.” Rick Aristoteles Munarriz av The Motley Fool ser mer pågår än bara bra kundservice för digitala boken läsare.

Munarriz föreslår i en kort, spetsiga artikel om konstiga alliansen mellan två detaljisterna, “Bästa köp gemenskapstext Amazon.com,” att Best Buy hyllor skulle vara “fruktansvärt karga utan kategori killer.” Munarriz påpekar också att “det är i Best Buy intresse att visas inte out of touch till sina kunder.” Både Best Buy och Amazon har visat sig ha starka kund service avsikter; båda företagen har en A + rating från The Better Business Bureau. Häftklamrar och mål har en rating, fortfarande höga, men inte i kundens tjänst stratosfär Amazon och Best Buy.

För människor som bara börjar att utforska digitala böcker och ebook behandlingen, Best Buy ger en möjlighet att vissa försiktig konsument analys mellan ereaders. Vinklar och Sony Touch, Pocket Edition, och dagliga Edition är redan till salu i bästa köp och Amazon ANTÄNDAS lägger till en vithaj i ereader akvariet.

Källor

Amazons uttalande om Kindle försäljning hittades på sidan antändas 3, som användes 9 September 2010

0
0