Bygga ett hem som använder vindkraft

Skriven av admin. Publicerad Ström, kraftstoffe und alternativa energien. 8 visningar

Egenskaper i ett hem med vindkraft

Enligt “Solar lever Source Book,” växer småskalig vindkraft turbin användning i USA mer än 60 procent år n/a Bygga ett hus som kommer att använda vindkraft innebär att utforma den för energieffektivitet, att hålla borta från kända fågel migration banor och utsläppande hem i ett område som främjar för effektiv blåsare. Ni kommer också att avgöra om du blir netto mätning eller handel med energi med rutnätet, om inte hem behöver inte rutnät tillgång. I båda fallen är ett batteri för lagring en utmärkt idé.

Gör det energieffektiva

Bygga ett hem vara energieffektiv kommer att göra det mer gynnsamma för använder främst vindkraft. Du bör överväga att använda material som är både miljövänlig och har hög isolerande faktorer. Om du bygger ett traditionella stick hem som kommer att använda vindkraft, använda timmer som certifierats av forest stewardship council. Detta innebär det skördas på ett hållbart sätt. Windows, isolering och taket fans är viktiga för alla energieffektiva hem. Under perioder med liten eller ingen vind, om du kör ditt hem utanför ett batteri från lagrade vindkraft kommer det sista mycket längre med ett effektivt byggd hem.

Bygga att rymma vindkraftverk

Enligt institutionen för energiteknik “Ren energival” guide, ett 1,5 kW vindkraftverk kan makten ett hem som kräver 300 kWh per månad, på en plats som i genomsnitt 14 mil per timme vindar. Ett idealiskt läge för ditt hem är längst ned i en liten kulle som kan blockera vind ännu är tillräckligt låg att wind turbine tornet kan tillåta blades vara minst 30 meter ovanför backen att utnyttja vinden och rotor. Ju högre kan du bygga vindkraftverk, mer tillgång till stadig starka vindar som den kommer att ha. De flesta orter kräver en översyn innan en struktur n/a fot hög kan byggas, så du bör kontrollera med din lokala byggnormer. Det vanligaste tornet kallas en mast lattice torn. Det är det billigaste, men det är stark. Det kräver radie vara 1/2-3/4 av tornet höjd. Vindkraft expert Paul Gipe påpekar att installera en turbin på ditt tak är inte effektiv som turbulens som skapats av byggnaden och de resulterande vibrationerna hurt effektivitet.

0
0