Hastighet övningar för fotboll

Skriven av admin. Publicerad Fussball - informationen. 41 visningar

Hastighet övningar för fotboll ingår i alla friidrottare som ser för att öka uthållighet, uthållighet och hastighet på fältet. Fotboll är ett spel som bygger på sprängs av energi, att hjärt-intervallet utbildning och andra metoder för hastighet utbildning ovärderliga på fältet. Hjärt-intervallträning hjälper ökar smidighet, vilket i sin tur betyder ökad hastighet och uthållighet på fältet, medan spänst, ballistik och isoton Styrketräning alla täcker den andra nyckeln faktorer i en bra hastighet utbildning rutin.

Hjärt-intervallträning att öka Agility

Hjärt-intervallträning kan anpassas till varje form av aerob träning. Till exempel om jogging, jogga för ungefär 30 till 60 sekunder och fortsätta att utföra en wind sprint i 30 sekunder innan igen återuppta din jog. Variationen i tåghastigheten simulerar det stopp och go spelstil deltar på fältet när du försöker göra eller bryta en ta itu med och få ett pass.

Plyometric utbildning för att bygga explosiva Power

Plyometric utbildning innebär snabba, explosiva rörelser. En typisk push-up omvandlas till en form av plyometric utbildning skulle exempelvis resultera i driver från marken med maximal kraft, absorbera effekten med händerna och upprepa detta upprepas tills misslyckande. Fotboll utbildning gäller oftast spänst benet pass att bygga upp makten som krävs för att täcka ett fjärrsamtal under en kortare tidsperiod.

Ballistisk utbildning för att öka Endurance

Ballistisk utbildning är en blandning av Styrketräning och hjärt-utbildning som inbegriper en hjärt-session som avbryts ibland med en Styrketräning. Konstant övergången från aerob (kardiovaskulär) till anaerob (Styrketräning) bidrar starkt till uthållighet, som i sin tur översätts till ökad uthållighet på fältet. Detta ökad uthållighet ökar spelarens förmåga att upprätthålla sprängs av varvtal som krävs för att undvika eller göra tar sig an.

Isoton Styrketräning till ökat motstånd

Isoton Styrketräning innebär att utveckla statisk hållfasthet–din förmåga till push- och pull, liksom att tillhandahålla motståndet mot att få drivit eller hämtas. Övningarna innebära att minska i vikt belastning och lyfta kort sagt snabb sprängs. Ett exempel på en isoton Styrketräning övning skulle vara ren makt. Isotonic övningar hjälpa öka spelarens hastighet genom att öka förmågan att minska oppositionens möjlighet att minska spelarens hastighet.

0
0