Hur du sätter samman en konstgjord julgran

Skriven av admin. Publicerad Weihnachtsbäume. 6 visningar

Med julen träd är en häftklammer i jul dekorering, leta många människor ofta efter ett enkelt sätt att följa denna omhuldade jul tradition. Medan somliga huvudkontor till närmaste julgran gården att hugga sina egna, föredrar majoriteten av andra konstgjorda julgranar som ett sätt att dekorera. Genom att följa några enkla steg, kan du enkelt montera din konstgjorda julgranar.

Svårighet: lätt

Instruktioner

  1. Bygga trädet, börjar längst ned och arbeta dig. Många träd kommer i tre eller fyra delar som måste vara fästs ihop, och det är enklast att sätta dessa tillsammans första.
  2. Om ditt träd behöver individuella grenen församling, bygga på trädet av fästfunktionen grenarna i varierande storlek i sidorna på trädet. Konsultera anvisningarna för allmänna regler beträffande filial placering.
  3. Om ditt träd är pre-lighted, kommer att dessa strängar av ljus cirkling trädet behöva vara ansluten till varandra. Instruktionerna ingår kommer att kunna hjälpa dig att se till att du har de pluggar passning till rätt ställe.
  4. Ha tålamod när fluffing ur trädets grenar. Har i lager, ofta i en sluten låda, för 11 månader tenderar att krossa, böja eller andra kloka Mangel grenarna i ditt träd. Du kanske tror att de aldrig kommer att studsa tillbaka, men om du tar dig tid att sprida dem ut och arbeta med dem, de generellt kan se lika bra som nya.
  5. Överväg att använda tråd som ett sätt att förankra ditt träd till golv eller vägg, för att säkerställa att det inte faller. Denna extra kvalitetssäkring kommer att öka ditt förtroende att alla dina hårt utsmyckning arbete kommer att förbli intakt under hela semestern och inte riskera och träd-störta olyckor.

Tips & varningar

Följ instruktionerna. Somliga tycker kanske de kan lätt ta itu med montering deras träd utan någon form av riktat bistånd, bara för att ta reda på mycket snabbt att detta ofta inte är fallet.

0
0