Hur du skriver brev till stöd för bidrag

Skriven av admin. Publicerad Etiketten das von briefen. 7 visningar

Någon bekant med bidraget skriva processen kan berätta den enorma arbetsinsats med forskar och slutföra krav på. Den här långa listan är bokstäver stöd–annars kallas bokstäver av rekommendation. Dessa personliga brev, ger möjlighet till medarbetare och drabbade gemenskapen medlemmar att uttrycka sitt stöd för bidragsmedel, kan ofta innebära skillnaden mellan en ansökan om stöd bidrag och en svag.

Svårighet: Ganska enkel

Instruktioner

  1. Ange ditt namn och ort till bosättning på den övre vänstra marginalen i brevet, följt av en rad med utförliga uppgifter om de bidrag som du skriver när det gäller. Denna rad vanligtvis kan börja “Re:” följt av namnet på organisationen tillämpar samt namnet på ansökan om särskilda bidrag.
  2. Kontrollera bevilja kraven för att se om en enskild individ begärs för bokstäver av rekommendation. Om inte, du kan säkert adressera brevet till “Grant utskottets ledamöter.”
  3. Skriv ett första stycke med utförliga uppgifter om ert stöd för organisationen eller enskilda ansöker om bidraget, att se till att nämna ditt förhållande till sökanden, liksom deras visat förmåga att utföra i särskilda områden. Innehåller tidigare erfarenheter utan glider in i de anekdotiska och att vissa nämna sökandens positiv effekt på deras riktad grupp.
  4. Skriv ett andra stycke som fokuserar på sökandens rekommendation för detta särskilda bidrag. Inkludera relevanta organisationen historia och visat exempel du har personligen upplevt varför de är den bästa kandidaten för beviljande och hur du känner bidragsmedel påverkar din region. Framgångsrika bokstäver stöd Slutför allmänt detta avsnitt med en hänvisning till hur tilldelning av detta bidrag till deras rekommendation kommer att gynna större gemenskapen som helhet.
  5. Avsluta brev med ett erbjudande för mer kommunikation. Till exempel: “om du behöver någon ytterligare information om mina erfarenheter med [...] Vänligen kontakta gärna mig.” Avsluta brev med antingen “Verkligen” eller “Respekt” och sedan ditt namn än en gång. Att lägga till trovärdighet i brevet, kan det vara i ditt bästa intresse att dessutom lägga till en handskriven signatur.
0
0