Omvårdnad Professor lön

Skriven av admin. Publicerad Gren - gesundheitswesen. 46 visningar

Omvårdnad professorer undervisar vård i klassrum och sjukhus, och kan forskning bättre medicinsk praxis. Kandidatur i eller examen från en forskarutbildning är minimikravet för besittningsrätt-spåret positioner vid fyra år institutioner. De med magisterexamen kan däremot hitta arbete deltid eller i junior högskolor. Jobbet kan schemaläggning flexibilitet, med endast ca n/a timmar klassrummet arbete. Resten av veckan ägnas åt studerande samråd, forskning, planering och möten.

Besittningsrätt

För omvårdnad och alla college professorer är uppnå besittningsrätt ett viktigt mål. Fattar cirka sju år, denna rang skyddar jobbet från uppsägning utan orsak och tillåter enskilda akademisk frihet att undervisa även impopulära frågor. På många institutioner är tyvärr ersätts erfarna positioner med begränsad sikt kontrakt. Omvårdnad professorer gör i alla fall en median $61,360 per år, med en låg på $38,200 och en hög av $99,220. Detta enligt till det presidiet av arbetskraft statistik (BLS) från och med maj n/a

Industrier

De största arbetsgivarna i omvårdnad professorer är högskolor, universitet och professionella skolor, med 48 procent av de 49,140 jobb. De betalar bättre än medianen på $65,790 per år. Detta följs av junior högskolor, med över 37 procent av arbetstillfällena och betala på $62,620. De högsta betalar arbetsgivarna är specialitet sjukhus som inte inkluderar psykiatriska och drogmissbruk. De erbjuder löner $103,500 men endast 70 totala positioner.

Geografi

Med de bästa förutsättningar för omvårdnad professorer är North Dakota, USA, med en koncentration av 0.69 jobb per n/a anställda. Arbetsgivare här betalar mindre än medianen på $56,660 årsvis. Staten med best-paying jobb för omvårdnad professorer är Kalifornien, med ersättning på $82,120. Sysselsättning koncentration-här är mindre än hälften som North Dakota vid n/a per n/a För städer har Wheeling, West Virginia, de bästa arbetstillfällen på 1.6 omvårdnad professorer per 1 000, även om lönen här är långt mindre än genomsnittliga på $47,420. De bästa lönerna finns i Salinas, Kalifornien, $103,020, men med en jobbet koncentration av endast 0.3 omvårdnad professorer per n/a arbetstagare.

Möjligheter

BLS ser jobb för alla professorer, inklusive omvårdnad, ökar med 15 procent från 2008 till n/a Ökningen snabbare än genomsnittet resulterar i snabbare än genomsnittliga lön vandringar samt. Efterfrågan kommer från ökningar i befolkningen college ålder. Många vuxna också återvända till skolan för att öka karriärmöjligheterna. Konkurrensen kommer att vara angelägna för några besittningsrätt-spåra positionerna. De bästa möjligheterna är de villiga att gå in på deltid eller icke-besittningsrätt jobb.

0
0