Snabb & enkel Lunch idéer: smakrik Vegetarisk smörgåsar

Skriven av Zacharie Olivier. Publicerad Essen und trinken. 139 visningar

Snabba och enkla idéer för en läcker och smakrik Vegetarisk måltid. Prisvärd och gourmet smörgås recept, med stora kött fria källor för protein.

Det finns en mängd läckra vegeterian smörgås alternativ full av protein och flavorsome grönsaker. Nedanstående är kreativa och läckra idéer för att skapa en snabb och enkel Vegetarisk lunch. Dessa läckra och enkla vegetariska recept är idealiska för en lätt att förbereda familjens måltid, Picknick eller en läcker måltid i farten.

Många av dessa idéer som enkelt och snabbt smörgås använder en mängd grönsaker, ost och garnering för flavorsome och läckra måltider.

Lätt Vegetarisk måltid: Garden Veggie och Humus Wrap

Nedan är ett enkelt recept på en läcker wrap fylld med grönsaker.

Ingredienser du kommer att behöva göra detta grundläggande wrap:

 • Humus
 • Färska blandade grönsaker, av ditt val
 • En wrap

Jämnt humus på Figursättning. Lägga till färska grönsaker i ditt val. Lyfta upp radbyte och njuta av.

Skivad gurka, strimlad morötter, skivade tomater, skivade champinjoner, skivad lök, och en mängd blandade gröna är alla välsmakande alternativ. Detta är en utmärkt måltid idé för picky eaters att välja vilka särskilt grönsaker de skulle föredra att ha i sina radbyte.

Snabb Vegetarisk Lunch: Avokado, tomat och Brie Sandwich

En flavorsome sandwich med rika avokado segment och brie på ett hjärtligt multigrain bröd eller franska bröd, beroende på önskemål.

Ingredienser du kommer att behöva göra detta enkla vegetariska sandwich:

 • Avokado segment, smak
 • Tomat segment, smak
 • Brie ost, smak
 • Sallat löv, tillval
 • Olivolja, vill fördela, tillval
 • Skivad franska bröd eller en multigrain skivade brödet, beroende på önskemål.

Lägga till ingredienser till bröd, enligt önskemål. Går bra med en bisque eller enkel soppa.

Snabb Vegetarisk måltid: Värmas Medelhavsområdet Portebella Mushroom Sandwich

En stadig vintern sandwich med lätt sautérade portabella svamp och fetaost.

 • Lätt Salto? ed portabella svamp, smak
 • Fetaost gökens
 • Skivade eller hela Oliver
 • Olivolja, peppar och salt smak
 • Pitabröd bröd

Denna sandwich är särskilt välsmakande lätt värmas i en ugn före servering. Denna smörgås par väl serveras med en grekisk sallad för en middag, eller enbart som en välsmakande lunch.

Enkel & välsmakande kött-fri måltid idé: Italienska vegetabiliska Sandwich

Ingredienser du behöver för denna smörgås:

 • Pesto, smak
 • Spenat, smak
 • Skivad färska röda bell pepper eller remsor av rostad röd paprika
 • Segment av mozzarella, smak
 • 1 ciabatta rullen, skivade i hälften

Sprida pesto jämnt på ciabatta rullar. Lägg till grönsaker i smak. Denna enkla att förbereda smörgås par bra med en enkel sallad blandade gröna.

Gör din egen smakrik Vegetarisk smörgåsar

Det finns många läckra alternativ när du skapar en vegetariska sandwich. Möjligheterna är oändliga. Det finns en uppsjö av bröd, ost och grönsaker kan du skapa din egen gourmet vegetariska sandwich. Vara kreativa vill skapa en palett glädjande vegetariska sandwich i ditt val.

Mer lätt och hälsosam vegeterian måltid idéer finns snabb & enkel sund Lunch idéer: läckra Vegeterian sallader.

0
0
  

Senaste artiklarna

Professionell mattan rengöring

Skriven av Hugues Sanchez. Publicerad Teppich - und teppichreinigung. 0 visningar

Rengöringen av mattor är utan tvekan ett nödvändigt underhåll objekt i alla hem. Hyra en professionell att göra jobbet tar stress av homeowner för att välja rätt blandning av kemikalier, undrar om mattan har varit over-wet, att inte tala om svett och skada baksidan av ett hemmafixare projekt. Professionell mattan städare förfogar en mängd olika metoder för rengöring av mattor. Placeringen av mattan, såsom ett vardagsrum kontra en hotellets lobby, kommer att påverka typ av mattan rengöring behövs. Typer När hyra en matta renare, är det viktigt att veta vilken metod...

Hur göra choklad buketter

Skriven av Chantal Jourdain. Publicerad Substanz - projekte. 0 visningar

Letar du en present till en älskad eller en mittpunkten i en särskild händelse? Har du en sweet tooth för choklad? En choklad bukett kanske sak för dig. Det är prisvärt och enkelt att göra. Svårighet: Ganska enkel Instruktioner Saker du behöver Potten eller behållare att hålla bukett Chocolate kisses eller andra bite storlek choklad godis Bambu Grillspett 20 cm x 20 cm bitar av färgat silkespapper Scotch tape Sax Blommor skum Färgade strimlad silkespapper eller blommor moss Välj din choklad. Chocolate kisses fungerar särskilt bra i choklad buketter....

Hur man gör en nedskärning av större än 45 grader på en spets såg

Skriven av Jacqueline Raynaud. Publicerad Werkzeuge. 0 visningar

Makten spets sågar är stora för styckning trä, plast och mjukare metaller upp till en 45 ° vinkel, men vad händer om en större (eller skarpare) vinkel är krävs? Använda denna enkla teknik för att göra nedskärningar större än en 45 graders vinkel. Svårighet: måttlig Instruktioner Saker du behöver Makten spets såg remsor av trä, 3/4 “tjock (helst plywood) x 1-1/2- och 4″ bred spikar eller skruvar Gradskiva 1 Säkra ett trästycke ungefär 4 “bred för att din makt passar sneda såg. Min såg är monterad på en bänk med block i varje...

10 Bästa restauranger i Chicago

Skriven av Didier Pelletier. Publicerad Handwerk, essen und freizeit. 0 visningar

Chicago är känd för många saker, foodwise, men det handlar om mycket mer än varma hundar, italiensk nötkött och deep-dish pizza. Förutom att Windy City eller staden av stora axlar, Chicago är också staden att verken— och gör så till stor del på grund av sin mångfald. Genom åren har den styrkan har spridit sig till området större Chicagoland, och regionen är rikare för den. En stor del av all denna mångfald är att du inte behöver bryta banken att äta bra i Chicago. Norra sidan Varma Doug är mer än bara en bra Chicago-stil hot dog. Visst, du kan få en av de...

Hur att fånga en våg

Skriven av Isaac Laine. Publicerad Idrott. 0 visningar

Att surfa kanske upp, men du surfa inte tills du master här kritisk färdighet. Svårighet: Måttligt utmanande Instruktioner Saker du behöver Kvinnornas atletiska baddräkter Solkräm Självhäftande traktion Pads Styrelsen Shorts Surfa fågelburar Surfa vaxer Surfbräda påsar Surfbräda Ding Repair Kit Surfingbrädor Surfa Våtdräkter Paddla ut bortom brytande vågor, sitta på din styrelse inför till havet och vänta en bra våg. Sitt precis bakom mitten av din styrelse, med näsan pekar lite av vattnet, så kan du lätt pivotera i någon riktning att...