Sony Vaio System Recovery instruktioner

Skriven av Gabriel Delage. Publicerad Systemet - von dateien fönster. 876 visningar

Sony VAIO datorer har en dold partition på hårddisken som lagrar VAIO vård, en diagnos och reparationsverktyg. Ett alternativ i VAIO Care är att återställa datorns standardkonfigurationen. Om en användare eller virus tar bort viktiga Windows 7 filer, återställer VAIO hand återvinning funktionen datorn till dess ursprungliga tillstånd. VAIO Care formaterar innehållet på hårddisken som en del av återställningsprocessen, ta bort alla personliga data från maskinen. Till följd bör funktionen VAIO hand återvinning bara användas som en sista ansträngning för att spara din dator.

Svårighet: Ganska enkel

Instruktioner

  1. Sätter på eller startar om datorn. Tryck på “F10″ på skärmen start att ladda VAIO Care. Tryck på “Enter” om “Redigera Boot Options” skärmen visas. Använd piltangenterna på tangentbordet för att välja “VAIO Recovery Environment” om “Windows Advanced Boot Options” visas på skärmen och trycker sedan på “Enter”.
  2. Klicka på “Verktyg” och sedan på “Starta avancerad Återställningsguiden.” Klicka på “Ja, jag skulle vilja rädda mina data.”
  3. Ansluta en säkerhetskopiering lagringsenhet på datorn, till exempel en extern USB-hårddisk.
  4. Klicka på “Lätt rescue” att överföra alla data på datorns hårddisk till säkerhetskopiering lagringsenheten. Klicka på “Anpassad rescue” att välja vilka filer som ska överföra till lagringsenheten.
  5. Markera säkerhetskopieringsenheten från listan över enheter och klicka på “Nästa”. Läs informationen på fönstret Sammanfattning att bekräfta det stämmer och klicka på “Starta rädda.” Klicka på “Nästa” när meddelandet “Rescue har slutförts” visas på skärmen.
  6. Klicka på “Factory villkor” att återställa Sony VAIO till sina fabriksinställningar. Klicka på “Endast enhet C:” att återställa Sony VAIO till fabriksinställningarna utan att det påverkar eventuella andra partitioner.
  7. Klicka på “Nästa”. “Är du säker på att du vill starta Systemåterställning?” skärmen visas, påminna om att alla personliga data permanent raderas från hårddisken och enheten kommer att återställas till sin ursprungliga fabriksinställningarna. Klicka på “Starta återvinning” att börja återställningsprocessen.
  8. Klicka på “Starta” när VAIO Care är klar återställer datorn. Följ den på skärmen instruktionerna som visas när datorn startas om för att inrätta det återställda systemet.
0
0
  

Andra artiklar i den "Systemet - von dateien fönster"

Senaste artiklarna

Love Stories i historia

Skriven av Stéphane Billard. Publicerad Geschichte. 0 visningar

En sträng kärleksaffärer tog den äventyrliga engelska skönheten, Jane Digby till olika europeiska städer tills hon landade i Grekland för kärlek av grekiska som räknas. Född i en engelsk adlig familj i Dorset 1807, växte Jane Digby upp blir inte bara en strålande skönhet utan en fri kniviga kvinna ofta inblandade i skandalösa kärleksaffärer. Innan hon hittade kärleken till livet i en syriska stam Sheikh bodde hon i Paris, Basel, Palermo och München där hon träffade grekiska Count, Spyridon Theotokis i en boll som ges av sin älskare, kung Ludvig I av Bayern. Jane...

Hur en Vinyl post få återvinnas till nya Material?

Skriven av Antoine Courtois. Publicerad Basteln. 0 visningar

Om Vinyl Nästan 15 miljarder pund av vinyl produceras varje år, med den stora majoriteten (cirka 70 procent) kommer att tålig konstruktion komponenter som rör och väggbeklädnad. Fortfarande, med alla miljontals vinylskivor som producerats under det senaste seklet, som fortfarande innebär det en hel del vinyl ute viktprocent sitter i gamla postens butiker, garderober och vindsutrymmen oanvända. Medan vissa vinyl är kan förbränns eller deponeras i deponier, lyckligtvis, vinyl också smält och reformeras om och om igen. Vissa vinylskivor är således att dammas off och samlas in...

House of Wax

Skriven av Anto Cousin. Publicerad Filmen und filmen. 0 visningar

Re-releae av Tim Burtons “mardröm innan jul” i 3D uppmanas minnet av de första filmerna med gimmick Den höga milen kommit öppning poäng vid du liksom utskjutande tegel arbete. Det råder inget tvivel, även utan fördelen med de obligatoriska slarviga glasögon, att detta ursprungliga House of Wax, är en 3D-film. Naturligtvis, använder jag ordet “original” löst; som löst som snabbt thinning halsen från vilka droops chef för en flammande ikon i historia, som Vincent Price dyrbara vax verk är brännskador ljust i händerna på en skrupelfria...

Hur du placerar en Superfecta satsning i Horse Racing

Skriven av Benoît Lefevre. Publicerad Rodeo - und pferdesport. 0 visningar

Vadslagning exotiska satsningar är några av de mest spännande möjligheter som gör att hästen spår. Och varför nöja sig med bara exacta eller ens trifecta; Varför inte gå för allt och satsa på superfecta? Superfecta påstå är den svåraste satsningen i alla horse racing eftersom du måste korrekt förutse först-, andra-, tredje och fjärde plats slutbehandlingsenheter i viss horse race. Inget som säger att det är lätt, men vad är ofta astronomiska. Här är hur man ska göra en superfecta satsning. Svårighet: måttlig Instruktioner Saker du behöver Racing form ...

Hur man bygger en hund ombordstigning Kennel

Skriven av Luce Jolly. Publicerad Hundepflege. 0 visningar

Hantering och ombordstigning hundar kan vara både utmanande och givande. De flesta hundar är mycket intelligent och agile, och kan vara extremt tillgivna. Dessa kvaliteter som enbart leda någon att öppna ett program för kennel eller avel. Men du måste vara försiktig av varje ras temperament–ombordstigning hundar medel är medveten om de utmaningar som varje ras. Innan du börjar din hund kennel forskning varje potentiell Kaliningradbor unika behov och risker. Svårighet: måttlig Instruktioner Saker du behöver Finansiering Källkod Korrekt faciliteter Utövandet...