Sony Vaio System Recovery instruktioner

Skriven av admin. Publicerad Systemet - von dateien fönster. 1 098 visningar

Sony VAIO datorer har en dold partition på hårddisken som lagrar VAIO vård, en diagnos och reparationsverktyg. Ett alternativ i VAIO Care är att återställa datorns standardkonfigurationen. Om en användare eller virus tar bort viktiga Windows 7 filer, återställer VAIO hand återvinning funktionen datorn till dess ursprungliga tillstånd. VAIO Care formaterar innehållet på hårddisken som en del av återställningsprocessen, ta bort alla personliga data från maskinen. Till följd bör funktionen VAIO hand återvinning bara användas som en sista ansträngning för att spara din dator.

Svårighet: Ganska enkel

Instruktioner

  1. Sätter på eller startar om datorn. Tryck på “F10″ på skärmen start att ladda VAIO Care. Tryck på “Enter” om “Redigera Boot Options” skärmen visas. Använd piltangenterna på tangentbordet för att välja “VAIO Recovery Environment” om “Windows Advanced Boot Options” visas på skärmen och trycker sedan på “Enter”.
  2. Klicka på “Verktyg” och sedan på “Starta avancerad Återställningsguiden.” Klicka på “Ja, jag skulle vilja rädda mina data.”
  3. Ansluta en säkerhetskopiering lagringsenhet på datorn, till exempel en extern USB-hårddisk.
  4. Klicka på “Lätt rescue” att överföra alla data på datorns hårddisk till säkerhetskopiering lagringsenheten. Klicka på “Anpassad rescue” att välja vilka filer som ska överföra till lagringsenheten.
  5. Markera säkerhetskopieringsenheten från listan över enheter och klicka på “Nästa”. Läs informationen på fönstret Sammanfattning att bekräfta det stämmer och klicka på “Starta rädda.” Klicka på “Nästa” när meddelandet “Rescue har slutförts” visas på skärmen.
  6. Klicka på “Factory villkor” att återställa Sony VAIO till sina fabriksinställningar. Klicka på “Endast enhet C:” att återställa Sony VAIO till fabriksinställningarna utan att det påverkar eventuella andra partitioner.
  7. Klicka på “Nästa”. “Är du säker på att du vill starta Systemåterställning?” skärmen visas, påminna om att alla personliga data permanent raderas från hårddisken och enheten kommer att återställas till sin ursprungliga fabriksinställningarna. Klicka på “Starta återvinning” att börja återställningsprocessen.
  8. Klicka på “Starta” när VAIO Care är klar återställer datorn. Följ den på skärmen instruktionerna som visas när datorn startas om för att inrätta det återställda systemet.
0
0
  

Andra artiklar i den "Systemet - von dateien fönster"