Traditionell Thai Massage skolor

Skriven av admin. Publicerad Professionellen medizinischen ausbildung. 48 visningar

Tryck punkter, meridianer, sträckor och krökar definierar egenskaper av traditionell thailändsk massage. Mer än 700 år av thailändska helande traditioner har kulminerat i en praxis som inte är bara avsedd att lindra spänningar och smärtor, utan att läka och förbättra hela kroppen. Några av de bästa traditionella thailändsk massage-program finns i Chaing Mai, Thailand, internationella centralort i Thai massage. Resor till Thailand att lära sig thailändska konst av helande kan resultera i belöningar hemma, som flera skolor är internationellt ackrediterade och ge fortbildning poäng giltigt i USA och andra länder.

Thailändsk Massage School i Chiang Mai

Thai Massage School i Chiang Mai kan för många certifieringar och titlar. Förutom att ackrediterade med Thai undervisningsministeriet och Ministry of Public Health, har den blivit godkänd av den Kalifornien Board of Nursing att ge upp till 30 kontakta timme poäng. Skolan är också certifierade av nationell certifiering styrelsen för terapeutisk Massage och karosseri (USA), i Australien Association av Massage terapeuter, nationella hälsa utövare av Kanada, College Massage terapeuter i British Columbia och den College Massage terapeuter av Ontario att erbjuda fortbildning till licensierade massage utövare. Engelska medellång programmet erbjuder ett fem-veckan, intensiva program att besöka utlänningar utgångspunkten i Thai massage. Det också har avancerad och specialty-kurser som omfattar fot massage, tabell massage och stol massage. Massage School of Thailand är också en massage, lärarutbildning skolan. Priserna varierar avsevärt baserat på särskilda programmet, även om skolan erbjuder och ordnar logi för de som kommer från långt borta.

Thai Massage School Shivagakomarpaj

Det började som den gamla medicin sjukhus Shivagakomarpaj i Chiang Mai, utvecklats till ett undervisning program som idag innehar ackreditering från nationell certifiering styrelsen för terapeutisk Massage och karosseri. Thai Massage School Shivagakomarpaj välkomnar studenter från hela världen för att lära dig grunderna i Thai massage samt specialiteter såsom hot stone och arom olje massage tekniker. Engelskspråkiga kurser i traditionell thailändsk massage sträcker sig upp till fyra veckor och är tillgängliga från början till avancerad nivå. Programmet erbjuder boende till sina besökande gäster, men begäranden studenter tillämpas i minst 30 dagar i förväg om sina kurser.

Internationell utbildning Massage School

Som namnet antyder, syftar International utbildning Massage School till att thailändska traditionen tillgänglig för människor från hela världen. Skolan har med undervisade studenter från 137 länder. Det betonar synliga, hörbara och kinesthetic inlärningsmetoder där eleverna får demonstrationer och uppmanas sedan att emulera dem att underlätta internalisering naturligtvis materiella. Amerikansk massage terapeuter kan tjäna fortbildning som godkänts av nationella certifiering styrelsen för terapeutisk Massage och karosseri, medan brittiska och kanadensarna kan göra detsamma, som sin ackreditering styrelser också inse ITM. ITM driver sin egen spa-hotell intill skolbyggnaderna i centrala Chiang Mai.

Wat Po traditionella thailändska Medical School

Uppkallad efter den berömda tempel Dawn vid floden Chao Praya i Bangkok, Wat Po traditionella thailändska medicinska skolan har ett campus i Chiang Mai, men grundades och förblir baserat i Bangkok. Skolan erbjuder kurser både för nybörjare som vill lära sig grunderna i massage och massage yrkesverksamma som vill förstå thailändska teknik och koncept. Kurser inkluderar grundläggande Thai massage, avancerad praxis, professionell massage för hälsa och professionell massage för terapi. Traditionella specialiteter såsom fot massage och inte traditionella dem såsom spik vård och spik konst, är också kursen alternativ. Watpho är ackrediterade av nationell certifiering styrelsen för terapeutisk Massage och karosseri och nationella hälsa utövare i Kanada. Skolan erbjuder boende endast vid dess Salaya campus.

0
0
  

Andra artiklar i den "Professionellen medizinischen ausbildung"